Korosztályok

Korosztályok

Huszasok

Fiatalság, reménység

Már a fiatal generáció is elgondolkozik az, hogy komoly kapcsolatot alakítson ki valakivel. Ha nem is elsődleges cél a mielőbbi házasság, gyermekvállalás, mindenképp fontos a másik megismerése, megtalálni azt a valakit, aki személyiségre passzol. A mostani 20on évesek már elég érett gondolkodásúak, hogy rájöjjenek, nem az online ismerkedés adja a legvalósabb benyomást, hanem az élő találkozások.

20
30

Harmincasok

Fészket raknánk

Mindenki elérkezik abba az életszakaszba, amikor kibulizta, kiélte magát. Ha te is úgy érzed, hogy ide tartozol, és most már teremtenéd a családi fészket, „takaros” kis feleséget, férjet. Akkor itt a helyed. Ebbe a csoportba, programon akik megjelennek,  hozzád hasonló céllal érkeznek. Megállapodnának, elköteleződnének. Azonban, hogy ez ne legyen ennyire véresen komoly, mi biztosítjuk az ellazulást, a könnyed ismerkedős beszélgetéshez.

Negyvenesek

Nem csak a húszéveseké a világ

Amikor eljutunk a 40. évhez. Ez valóban az élet közepe. Itt minden vagy sok minden megváltozik. Ne kell, hogy feltétlenül ezt válságként és pánikként éld meg. Itt jöhet egy új kezdet az életedben, kapcsolataidban. Talán te is túl vagy már egy váláson és kiestél a gyakorlatból, mert megváltoztak a randizási szokások. Akkor itt a helyed, mi ebben is segítünk neked. Újra formában lendülni és lazán ismerkedni.

40

Ötvenesek

Révbe érnék melletted

Az élet olyan, mint egy folyó és ahogy áramlik, sok törmeléket sodor magával. Egy kicsit hasonlít az életünkhöz ez a folyó. Túl vagy már talán jó pár szerelmen és csalódáson, azonban bölcsebb lettél, tanultál mindegyikből. Ezeket az életedből elengedted és szabadon áramolnál új lehetőségek felé. Most már a saját igényeidre figyelnél. Végre van időd magadra, a gyerekeid felnőttek. A szabadidődet szeretnéd tartalmas programokkal és értékes emberekkel tölteni, mivel te magad is igényes vagy? Már nem a külső szépség fog meg, hanem a belső tartalom, egy igazi gyémántot keresel? Akkor itt a helyed, hogy hozzád hasonlóan értékes, igényes emberekkel találkozz és ismerkedj.

50